Joburi-pentru-absolventele-de-liceu

Joburi pentru absolventele de liceu

O multime de tinere domnisoare, imediat dupa ce isi incheie socotelile cu liceul si dupa ce sustin examenul de bacalaureat, aleg sa-si caute un loc de munca. Unele domnisoare sunt ghinioniste pentru ca aplica pentru diferite joburi, unde sunt refuzate pentru ca nu au experienta.

Alte fete cauta joburi absolvente liceu, si reusesc rapid sa isi gaseasca un loc de munca intr-un oarecare domeniu de activitate. Vom discuta despre posibilitati pe care le pot avea aceste fete, privind o cariera inca de cand au iesit de pe bancile scolii.

Caserita la supermarket

Dupa cum bine stim cu totii, multe fete care au o facultate terminata, cu diploma de licenta, ajung sa lucreze intr-un supermarket. Ei bine, de ce nu ar lucra in aceste conditii si o tanara domnisoara, absolventa de liceu?

Locul de munca ofera un salariu decent, ofera de-asemenea diferite bonusuri, tichete de masa, si cu siguranta a fi caserita la supermarket nu este o sarcina extraordinar de grea (dar nici foarte usoara).

Chelnerite

Exista tinere absolvente care isi cauta de munca pe la diferite terase sau restaurante, ele vizand un job de chelnerita (ospatarita). Ideea in sine nu este una tocmai rea, chiar daca de obicei aici, se ofera salariul minim pe economie.

Fetele dragute insa, care stiu sa le zambeasca clientilor si care se stiu face placute, vor primi in mod evident bacsisuri importante. Ele vor reusi cel putin sa isi dubleze salariul, datorita bacsisurilor.

Operatoare in fabrici

Operatoare in fabrici sau mai simplu spus muncitoare, pot fi si fetele doar cu liceul si fara facultate, dar si absolvente de facultate. Exista multe fabrici care angajeaza personal tanar, si care ofera in jur de 2000 de lei sau putin peste aceasta suma salariu net (salariu cu tot cu bonusuri si sporuri), plus tichete de masa.

Pentru o tanara domnisoara care oricum nu a crescut in puf, ce poate fi mai bun decat un job cu program de 8 ore, unde sa poata castiga un asemenea salariu, si unde sa isi faca relatii de prietenie cu colegii si colegele?

Infirmiera

Multe tinere isi doresc sa urmeze o scoala post-liceala, pentru a deveni asistente medicale. Aceasta solutie nu este una tocmai rea, pentru ca apoi, cand vor obtine un job la spital, vor avea un salariu foarte mare, iar munca lor este una placuta.

Fetele care doresc sa lucreze in acest domeniu, pot face un curs de infirmiera, pe care il pot termina mult mai repede, si isi pot depune apoi cv-ul pentru a se angaja la un spital sau la o clinica privata. Cu siguranta vor avea un salariu lunar frumusel, iar munca nu va fi una stresanta.

Model de videochat

Aceasta este solutia ideala pentru fetele care doresc un job bine platit, care le ofera un numar mare de avantaje. Modelele de videochat experimentate castiga 10.000 de dolari lejer in fiecare luna, pe cand modelele incepatoare castiga mai bine de 1000 de dolari chiar din prima luna.

In plus, au multe avantaje: program de lucru flexibil, bonusuri de performanta sau de recomandare a altor modele, etc. Un model de videochat reuseste ca in 2-3 ani de munca, daca tine de bani, sa isi cumpere propria locuinta, chiar si fara a face un credit la banca.

Ba chiar mai mult, imbina utilul cu placutul pentru ca pot experimenta utilizarea jucariilor sexuale, pot avea parte de multe momente de fericire si de placere, si mai primesc si multi bani pentru acest lucru.

De aceea, se poate spune ca o asemenea cariera reprezinta cea mai buna optiune pentru orice tanara domnisoara, proaspat iesita de pe bancile scolii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *