Ce-activitati-putem-face-duminica

Ce activitati putem face duminica?

In mod normal, duminica ar fi ziua in care ar trebui sa stam sa ne relaxam, insa dat fiind faptul ca multe persoane lucreaza si sambata si sunt plecate toata ziua de acasa, cu siguranta au de facut si duminica unele activitati. Acest articol va prezinta cateva activitati pe care le pot face oamenii in ziua de duminica, ziua libera pentru odihna.

  1. Curatenie rapida

Fara doar si poate, cei care lucreaza in timpul saptamanii si care nu au timp liber nici macar sambata pentru o curatenie de intretinere, duminica dimineata pot sa stearga rapid praful si sa aspire in casa.

Apoi, pot schimba lenjeriile de pat, pe cele folosite le pot pune la spalat, iar intre timp pana cand masina spala lenjeriile, pot pune noile lenjerii pe pat, iar apoi pot trece la urmatoarea misiune.

  1. Mancare

Odata ce curatenia rapida este gata, cu siguranta trebuie facut si ceva de mancare, iar aici sotii iubitori, ar putea sa isi ajute sotiile in bucatarie, pentru a termina mai repede. Oricat de putin ajutor, tot este bine venit, asa ca si daca el curata cartofii si ii spala, ea ii taie, si totul in doi merge mai repede (este doar un exemplu).

Dupa mancare, el o poate ajuta, cand ea spala vasele, el le poate sterge rapid cu prosopul de bucatarie. In acest fel o ajuta, si au mai mult timp si pentru urmatoarele activitati.

  1. Cumparaturi

In mod evident, fiecare familie trebuie sa isi faca saptamanal cumparaturile, iar cand si sotul si sotia au zi libera doar duminica, este evident ca una dintre activitatile ramase, este aceea de a merge la cumparaturi.

Inainte de asta insa, va fi nevoie sa isi creeze o lista cu produsele pe care le vor cumpara pentru toata saptamana, iar aici trebuie sa fie incluze alimentele, apa, dar si arte lucruri precum servetele, hartie igienica, produse de ingrijire personala, etc.

  1. Planificarea agendei pe urmatoarea saptamana

Spre seara, cu siguranta fiecare isi va planifica agenda pentru saptamana care va urma. Fiecare poate sa noteze in agenda ce activitati va desfasura luni, marti, miercuri, joi, vineri, si sambata, pentru ca urmatoarea duminica sa repete programul din aceasta zi.

  1. Pregatirea hainelor pe a doua zi

Seara, inainte de dus si de culcare, cu siguranta fiecare isi va pregati hainele pentru urmatoarea dimineata, pentru a merge la servici.

Asadar, asa poate arata o zi de duminica a unui cuplu care chiar si sambata lucreaza. Cei care au insa mai mult timp liber, isi pot face curatenia si cumparaturile sambata, iar duminica pot alege sa viziteze diferite locuri.

Exista multe locuri frumoase in Romania care pot fi vizitate, iar cei care au timp liber ar fi pacat sa nu le viziteze cel putin odata. Exista orase frumoase in tara noastra cum ar fi Alba Iulia de exemplu, Cluj Napoca, Sibiu, Brasov. Aici am mentionat doar orase din Ardeal, dar cu siguranta orasul Iasi merita vizitat in Moldova, Constanta si Tulcea merita vizitate in Dobrogea, Timisoara merita vazuta in Banat.

Avem zone de munte frumoase care merita vizitate intr-o frumoasa zi de duminica. Avem cateva saline, iar Salina Turda este cea mai faimoasa din Romania.

Asadar, unii isi pot face treburile casnice si cumparaturile, in timp ce altii pot alege sa viziteze diferite locuri frumoase. Exista alte persoane care prefera sa se uite la seriale, altii aleg sa doarma.

Practic, in singura zi libera din saptamana (pentru multe persoane), fiecare poate alege sa isi petreaca timpul cum doreste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *